Lidojums nav iekļautsClub Med Bali (Indonēzija) 4šŸ”±

Kad braucam

IzbraukŔana 01.06.2024- 24.05.2025
cena vienai personai

Cena

no 995.00 ā‚¬
Drukāt!

šŸ‘‰  Latvia Tours ir oficiālais franču ekskluzÄ«vo kÅ«rortu zÄ«mola Club MĆ©diterranĆ©e pārstāvis Latvijā un Lietuvā.

ā€¢ CEÄ»OÅ ANA lÄ«dz 24/05/2025

ā€¢ Avanss tikai 100 eiro no viena ceļotāja, pilna apmaksa 45 dienas pirms izbraukÅ”anas.  

  Bali (Indonēzija)   

Bali sala apbur ar satriecoÅ”i skaisti plaukstoÅ”ajiem ziediem un pārdabiski skaisto saullēktu, pagodas un tempļi (uz salas atrodas aptuveni 20 000 gadus) un rÄ«su koku terases. Salas idille rada lielu relaksācijas sajÅ«tu - tropu Å«deņi aizskalo stresu, un pienāk brÄ«dis, kad baltās smiltis sāk pārvērsties par debesu mākoņiem.

Club Med Bali atrodas Nusa Dua -  lieliskā vieta, kur atpÅ«sties un izbaudÄ«t brÄ«vdienas kopā ar Ä£imeni. KÅ«rorts ir izpleties gar pusjÅ«dzi garo privāto pludmali, kuru ieskauj tropu augi - plumērijas, bugenvillijas un banānu palmas. ViesnÄ«ca ļauj harmoniski izjust dabas enerÄ£iju, atjaunot savu Ä·ermeni, izbaudÄ«t autentiskas garÅ”as un atvērt sevÄ« radoÅ”uma prasmi. Savienojieties ar Bali dvēseli, gÅ«stot spilgtus iespaidus Club Med kÅ«rortā!

ā€¢ Tuvākā ir lidosta - Denpasara (transfērs 30 min).
ā€¢ ViesnÄ«ca piedāvā dažāda veida izmitināŔanu Superior, Deluxe un Suite numuros, kuros pat sÄ«kākajās detaļās parādās vietējās arhitektÅ«ras un amatnieku meistarÄ«bas greznais skaistums.

->  Å o kÅ«rortu ļoti bieži izvēlas Ä£imenes ar bērniem. KÅ«rortā darbojas intereÅ”u klubi bērniem vecumā lÄ«dz 17 gadiem ar ļoti plaÅ”u izklaižu programmu -  dārgumu medÄ«bas, bērnu joga, mākslas nodarbÄ«bas, kulinārijas nodarbÄ«bas, cirka trapeces akadēmija, dažādas sporta nodarbÄ«bas instruktoru pavadÄ«bā gan uz sauszemes, gan uz Å«dens. JÅ«su bērni tiks izglÄ«toti un izklaidēti profesionāla personāla uzraudzÄ«bā! Un  tas viss IEKÄ»AUTS CENĀ!

-> DETALIZĒTA INFORMĀCIJA PAR KÅŖRORTU

 

Club Med "all inclusive" cenā iekļauts:
ā€¢ nakŔņoÅ”ana dažāda komforta lÄ«meņa numuros. Cena ir atkarÄ«ga no izvēlētā numura kategorijas;
ā€¢ trÄ«sreizēja ēdināŔana un dzērieni kÅ«rorta restorānā (alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni);
ā€¢ aktÄ«vās atpÅ«tas iespējas - loka Å”auÅ”anas skola, trapeces skola ar cirka aktivitātēm, fitnesa skola, golfa skola, vindsērfinga skola, jogas skola, Bali masāžas skola, badmintons, basketbols, pludmales futbols, pludmales volejbols, futbols, snorkelÄ“Å”ana, skvoÅ”s, volejbols, Å«dens polo, Å«dens fitness, teniss, pastaigas ar gidu, telpa kardio un svara treniņiem, kajaki, SUP dēļi ā€“  bez maksas.

Par papildu maksu:
ā€¢ nirÅ”ana ar akvalangu;
ā€¢ golfs (ā€œzaļāā€ nodeva);
ā€¢ ekskursijas;
ā€¢ veselÄ«bu atjaunojoÅ”as un skaistumkopÅ”anas procedÅ«ras, Ä·Ä«miskā tÄ«rÄ«tava, Å”ampanietis un elites alkoholiskie dzērieni;
ā€¢ vÄ«zas (ja nepiecieÅ”ams);
ā€¢ transfērs;
ā€¢ ceļojumu apdroÅ”ināŔana;
ā€¢ lidojums turp/atpakaļ.

-> Atsauksmes TripAdvisor

CENAS IR DINAMISKAS/ PĒC PIEPRASÄŖJUMA.
Lai saņemtu labāko cenu piedāvājumu, aizpildiet augŔā kontaktformu "SAŅEMT PIEDĀVĀJUMU" un mÅ«su konsultants ar Jums sazināsies.

šŸ’– AtpÅ«ties no sirds ar Latvia Tours!

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtÄ«bā! Ja to Å”eit neredzat, tas nenozÄ«mē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!