Dāvanā ekskursijaLieldienas Maljorkas salā

Kad braucam

Izbraukšana 17.04.2025
Atgriešanās 20.04.2025

Ilgums

4 dienas

Cena

no 779.00
Drukāt!

              Maljorka ir paradīze ne tikai tiem, kas vēlas gozēties saulē, peldēties kristāldzidrajos Vidusjūras ūdeņos, baudīt nerimstošo nakts dzīvi vai izmantot kādu no lieliskajām jahtu piestātnēm, lai te atvilktu elpu. Jo vairāk attālinās no pludmalēm, jo neskartākas dabas ainavas paveras salas vidienē ar mandeļu un olīvkoku birzīm, vējdzirnavām, romantiskiem zvejnieku ciematiem, pilsētām, kuras nav pārpilnas ar atpūtniekiem, seniem klosteriem un klusiem līcīšiem, pie kuriem var aiziet tikai kājām.
            Maljorkas galvaspilsēta Palma 
aicināt aicina ar salas labākajiem restorāniem, veikaliem un mutuļojošo naktsdzīvi. Bet, ja grib saskatīt kaut ko no senatnes, kaut ko šai Vidusjūras paradīzei tipisku, tad jādodas iekšā Vecpilsētā, kura ir neliela, toties labi saglabāta un tiek rūpīgi kopta.



Lidojums Rīga - Palma de Maljorka plkst. 04:10 - 07:00.
Transfers no lidostas uz viesnīcu 07:00. Brīvais laiks.

Ekskursijas par papildu maksu.

1. diena - 17.aprīlis
Palmas pilsētas ekskursija un Valdemosa, ar pusdienām (100 EUR vienai personai)
Sākums plkst. 09.00, ilgums: ~8 stundas
Cenā iekļauts: transports, krieviski runājoša gida pakalpojumi, ieejas maksa Palmas Katedrālē un Valdemosas Karaliskajā Kartūziešu klosterī un pusdienas (ūdens un vīns iekļauts)

Pilnas dienas ekskursijas pirmajā daļā apmeklēsim Baleāru salu galvaspilsētu Palmu. Vispirms baudīsim satriecošu panorāmu, kas paveras uz ostu, līci un Belveras pili. Pa ceļam uz Palmas gotisko katedrāli, varēs apskatīt Jūras parku, rātsnamu, Sanmigela baznīcu un pārējās nozīmīgās pilsētas centra vietas. Pēc pusdienām galvaspilsētas restorānā, dosimies uz Valdemosu – vienu no visgleznainākajiem Maljorkas ciematiem, kas atrodas pusstundas brauciena attālumā no Palmas un 400m virs jūras līmeņa. Valdamosu ieskauj kalnu grēdas un tāpēc te vienmēr valda patīkama temperatūra. Šī iemesla dēl Valdemosu par savu uzturēšanās vietu savulaik izvēlējās dažādas slavenības. Valdemosā viesosimies Karaliskajā Kartūziešu klosterī, kurā veselu ziemu dzīvoja Šopēns un Žorža Sanda. Tiks dots arī brīvais laiks, lai varētu pastaigāt pa ciemata šaurajām ieliņām, kas bagātīgi izgreznotas ar ziedošiem augiem puķupodos un apbrīnot tipiskās, no akmeņiem būvētās mājas, tai skaitā ēku, kurā dzimusi Katalina Tomasa - vienīgā Maljorkas svētā. 

2. diena - 18.aprīlis
Pojensa, Formentora un Pūķu alas, ar pusdienām (115 EUR vienai personai)
Sākums plkst. 09.00 no viesnīcas, ilgums: ~8 stundas
Cenā iekļauts: transports, krieviski runājoša gida pakalpojumi, ieejas maksa Pūķu alās un kuģīša biļete Formentorā, kā arī pusdienas (ūdens un vīns iekļauts)

Pilnas dienas ekskursijas laikā ceļš vedīs Inkas ciematiņa virzienā paralēli Tramuntanas kalniem – Maljorkas kalnu ķēdei. Pēc tam varēsim apbrīnot Puerto de Pollensa ar tās plašo līci, ostu un pludmali. Turpinājumā pa līkumotu ceļu brauksim augšup kalnos, līdz sasniegsim „Es Colomer”- 232 m augsto skatu laukumu, no kura paveras plaša salas ainava. Mums būs nepieciešamas 10 minūtes, lai no šīs pārsteidzošās klints nobrauktu lejā pie Formentoras pludmales. Formentoras pludmale ir viena no pašām skaistākajām Maljorkā, kas lepojas ar senas priežu audzes iekļautām sniegbaltām smiltīm un tirkīzkrāsas ūdeni. Šeit atrodas tikai viena celtne – 1929. gadā atklātā 5* viesnīca „Formentora”, kuras viesu sarakstā ir tādas slavenības kā Monako princis un viņa sieva Greisa Kellija, Vinstons Čērčils un Čarlijs Čaplins. Ja laikapstākļi atļaus, tad no Formentoras ar kuģīti atgriezīsimies Puerto de Pollensa, kur mums tiks dots brīvs laiks. Pēc pusdienām brauksim cauri lauksaimniecības reģioniem austrumu virzienā, lai nokļūtu Porto Cristo – mazā zvejnieku ostā, no kuras sākas ekskursija uz slavenajām Pūķu alām. Apmēram stundas laikā varēsim apbrīnot stalaktītus un stalagmītus, kas reizēm atgādina dzīvnieku vai cilvēku ķermeņa aprises. Alu sienu krāsojums ir mainīgs un atkarīgs no mākslīgā apgaismojuma radītajiem efektiem, ko izveidojis katalāņu inženieris Buhigas. Alu apmeklējums noslēgsies pie Martela ezera, kas ir viens no lielākajiem pazemes ezeriem pasaulē. Šeit varēsim sajūsmināties par īpašu gaismas efektu un dzīvās mūzikas šovu, ko mums sniegs orķestris, kas būs izvietojies uz ezerā noenkurota kuģīša klāja. Pēc Pūķu alu apmeklējuma tiks dots nedaudz brīva laika Porto Cristo.

3.diena - 19.aprīlis
Maljorkas salas tūre, ar pusdienām (130 EUR vienai personai)
Sākums plkst. 09.00 no viesnīcas, ilgums: ~8 stundas
Cenā iekļauts: transports, krieviski runājoša gida pakalpojumi, kuģīša, tramvaja un vilciena biļetes, kā arī pusdienas (ūdens un vīns iekļauts).

Pilnas dienas ekskursijas laikā atklāsim brīnišķīgas lauku ainavas, kas paveras braucot gar Tramuntanas kalnu grēdu, kas 2011. gadā tika iekļauts UNESCO pasaules mantojuma sarakstā. Pēdējās dienas ekskursijā kombinēsim braucienu ar autobusu, tramvaju, kuģīti un vilcienu. Vispirms ar autobusu dosimies uz Inku – trešo lielāko salas pilsētu, kur būs iespēja apmeklēt ādas izstrādājumu autletus. Pēc tam dosimies augšup kalnos, braucot caur mežiem un gar 700m augstām klintīm, tuvu salas augstākajai virsotnei Puig Mayor. No šejienes pa šauriem un līkumotiem ceļiem dosimies lejup uz La Calobra līci, kas caur dabisku klinšu tuneli savienojas ar citu – ne mazāk skaistu līci, kur atrodas viens no Maljorkas salas dabas izveidotajiem brīnumiem – Torrent de Pareis – trīs km dziļš kanjons, ko jūras straumes izgrauzušas Tramuntanas kalnu grēdas stāvajās klintīs. Te tiks dots nedaudz brīva laika, kam sekos pusdienas. Pēc pusdienām, ja laikapstākļi ļaus, sekos kuģīša brauciens no La Calobra uz Solleras ostu. No ostas dosimies 25 min braucienā ar tramvaju uz Solleras ciematu. No tā 45 min. laikā koka vilcienā, kas būvēts 1912. gadā, atgriezīsimies Palmas pilsētā, pa ceļam baudot neaizmirstamas ainavas ar mandeļkoku audzēm un olīvkoku birzēm. No dzelzceļa stacijas autobuss aizvedīs atpakaļ uz viesnīcu. 


4.diena - 20.aprīlis
Brokastis viesnīcā
Transfers no viesnīcas uz lidostu 11:45. 
Lidojums Palma de Maljorka - Rīga plkst. 14:00 - 18:50
3. diena

Brokastis viesnīcā. Brīvais laiks vai ekskursijas par papildu maksu.

Cenā iekļauts:
• lidojums Rīga - Palma de Maljorka - Rīga;
• lidostu nodevas, 15 kg nododamā bagāža, 5 kg rokas bagāža;
• transfērs lidosta - viesnīca - lidosta;
• 3 naktis viesnīcā    THB Maria Isabel 4* - 799 EUR (ar brokastīm un vakariņām) vai   Riu Bravo 4* - 899 EUR (All Inclusive);
• bufetes brokastis iebraukšanas rītā 17. aprīlī!

Cena vienai personai (dzīvojot 2-vietīgajā numurā):
•   THB Maria Isabel 4* - 779 EUR; 
 Riu Bravo 4* - 899 EUR.


Par papildu maksu:
• piemaksa par 1-vietīgu numuru viesnīcā
    THB Maria Isabel 4* - 120 EUR,  Riu Bravo 4* - 250 EUR;
• garantētā agrā iereģistrēšanās numurā 17.04 rītā no pl. ~7.30:
   THB Maria Isabel 4* - 100 EUR,  Riu Bravo 4* - 225 EUR;
• ekskursijas;
• ceļojuma apdrošināšana.

Iegādājoties tikai lidojumu Rīga - Palma de Maljorka - Rīga, cena vienai personai - 429 EUR.

Viesnīcu informācija:

  THB Maria Isabel 4* -
 ADULTS ONLY viesnīca -  ar brokastīm un vakariņām  
Tikai pieaugušajiem paredzētā (no 18 gadiem) atrodas apm. 10 min. brauciena attālumā no Palmas pilsētas centra un apm. 400m no Playa de Palma pludmales.
Plašās istabas piedāvā visu nepieciešamo viesu atpūtai - apkuri, gaisa kondicionieri, plakanekrāna satelītkanālu TV, fēnu, seifu, bezmaksas WI-FI , piederumus tējas vai kafijas pagatavošanai, kā arī individuālu balkonu.
Par papildus samaksu (120 EUR par numuru visam periodam) var norezervēt istabu ar skatu uz jūru. Viesnīcā ir bārs un restorāns, kur varēs nobaudīt bagātīgas bufetes brokastis un vakariņas (dzērieni nav iekļauti cenā!).
Viesnīcai ir iekšējais un āra baseins, kas darbojas visu gadu. Āra baseinu ieskauj plaša saules terase ar sauļošanās gultām.
Viesnīcas viesi var izmantot fitnesa zāli un saunu bez maksas.
Te var noīrēt velosipēdu, bet automašīnu bez maksas un bez iepriekš veiktas rezervāciju varēs novietot viesnīcas stāvvietā.

- Hotel Riu Bravo 4* ar "viss iekļauts" ēdināšanu (AI) 
Atrodas Playa de Palma zonā, apm. 150 m attālumā no pludmales.
Plašās istabas piedāvā visu nepieciešamo viesu atpūtai - apkuri, gaisa kondicionieri, plakanekrāna satelītkanālu TV, fēnu, bezmaksas WI-FI , kā arī individuālu balkonu. Viesnīcā ir kafejnīca - bārs un trīs restorāni.
Grupas ēdināšanas plāns – viss iekļauts (AI), t. sk. 3 devas vieglā alkohola pusdienās un vakariņās.
Viesnīcai ir četri baseini (no tiem viens iekštelpās un apsildāms), tvaika pirts un burbuļvanna/kubls. Āra baseinus ieskauj saules terases ar sauļošanās krēsliem un zviļņiem.
Viesnīcas viesi var izmantot fitnesa zāli bez maksas.
Viesnīcas SPA un skaistumkopšanas centrā par papildus samaksu pieejamas dažādas masāžas un skaistumkopšanas pakalpojumi. Viesnīcai nav automašīnu stāvvietas.



Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma