Indijas okeāna odiseja - atpūta tropiskajās Seišelu salās

Kad braucam

Izbraukšana 03.11.2024- 14.11.2024
1 vieta

Cena

no 3295.00
Drukāt!

Nākamā grupa ne agrāk kā 2027. gadā!

Relaksējošs ceļojums pa gleznainākajām Seišelu arhipelāga salām – vienu no pasaules ekskluzīvākajām atpūtas vietām. Seišelu salas – tropisks, granīta kalnu salu arhipelāgs ar vienām no skaistākajām pludmalēm uz Zemes. Ne velti CNN, Travel Magazine un National Geographic ierindojušas Seišelu salas pludmaļu ziņā pirmajā vietā pasaulē. Tās ir antīkā Gondvanas superkontineta drupačas, kas, atdaloties kontinentiem, izkaisītas Indijas okeānā un dīvainā veida iestrēgušas kaut kur pa vidu. Pateicoties nemainīgajam klimatam daudzu miljonu gadu gaitā un salīdzinoši minimālajai cilvēka ietekmei, Seišelas ir vienīgais Zemes pleķītis mūsdienās, kur var vērot Gondvanas antīkā kontinenta veģetāciju, kas saglabājusies no dinozauru laikmeta.

Lidojums  Rīga – Mahe  ( Seišelu salas)  – Rīga.
Mahe – lielākā no arhipelāga salām gan teritorijas, gan iedzīvotāju skaita ziņā. Seišelu galvaspilsēta   Viktorija – hindu templis, Indijas okeāna Big Bens, un garšvielu, tropu augļu un jūras veltēm bagātais   Sir Selwyn Clarke  tirgus.  Morne Seychelles  nacionālais parks – botānikas dārgumu lāde ar daudziem citur izmirušiem un endēmiskiem augiem, piemēram, medūzu koks, kuri palikuši vairs tikai 50 eksemplāri uz mūsu planētas. Nosaukumu parkam devis Seišelu augstākais kalns – 905 m augstais Morne Seychellois.   Le Jardin du Roi  garšvielu dārzs un tradicionālās kreolu pusdienas. Craft village  – kreolu arhitektūras labākais paraugs arhipelāgā, kur senā plantatoru muižā savus labākos darbus izstāda vietējie amatnieki.  Praslin  – otra lielākā Seišelu sala, kas izslavēta ar pludmalēm un aizvēsturiskiem lietusmežiem. Anse Lazio pludmale – regulāri ieņem vadošās pozīcijas pasaules skaistāko smilšu pleķīšu sarakstos. Aizvēsturisks palmu mežs, kurā mīt daudz putnu, ķirzaku un hameleonu, tostarp Seišelu melnais papagailis un zilais balodis – Valle de Mai . Savulaik Darvina teorijas skeptiķi uzskatīja, ka tieši Mai ielejā atrodas Bībeles Ēdenes dārzs, bet gigantiskā Coco de Mer  palma  ar līdz pat 42 kg smagajiem, sieviešu vidukļa formai līdzīgajiem riekstiem tika noturēta par zinību koku. Klusā un harmoniskā  La Digue  sala. Kopras palmu eļļas ražotne. Seišelu ikona un visfotografētākā pludmale uz planētas – masīvo granīta bluķu ieskautā Anse Source d’Argent . Izbrauciens ar kuģīti pa St. Anne  jūras rezervāta salām  ar snorkelēšanu un mazo Moyenne Island  apmeklējumu, kura līdzās Galapagu salām ir viena no divām vietām pasaulē, kur savvaļā mājo lielie bruņurupuči, Aldabra Giant Tortoise
6 atpūtas dienas Mahes salā pie Indijas okeāna.

Cenā iekļauts:
• lidojumi Rīga – Mahe – Rīga (caur Stambulu, ekonomiskā klase, 2 x 23 kg nododamā bagāža, ēdināšana); lidostu nodokļi
• katamarāni/prāmji uz Praslin un La Digue salām;
transporta pakalpojumi (tūristu autobuss) ceļojuma laikā
aprakstā minētās ekskursijas un ieejas maksas apskates objektos
 naktsmītnes (9 naktis): 3*+ viesnīca Berjaya Beau Vallon Bay Mahe salā, divvietīgie numuri ar WC/dušu; 9 brokastis un 9 vakariņas (viesnīcā)
• veselības apdrošināšana
• Seišelu salu ETA atļauja
• grupas vadītāja un vietējo gidu pakalpojumi.

Par papildu maksu:
• piemaksa par vienvietīgu numuru - 895 EUR
• personīgie izdevumi; Covid-19 testi ja tādi būs nepieciešami;
• sabiedriskais transports vai taksis uz Mahes pludmalēm brīvajā laikā
papildu ekskursijas un ieejas maksas objektos, kuri nav minēti programmā
• pusdienas; dzērieni vakariņu laikā
• dzeramnauda šoferiem un apkalpojošajam personālam (vismaz 35 EUR)

Detalizētu ceļojuma aprakstu skatīties šeit!

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma